bootstrap theme


Optika Sandra

Dioptrijske leće

Optika Sandra surađuje sa renomiranim proizvođačima dioptrijskih leća 

Mobirise

Essilor dioptrijske leće

Otkrijte kompletan raspon Essilor dioptrijskih leća
Progresivne leće nude mekan prijelaz od udaljenosti za daljinu, preko vida na srednjoj udaljenosti do vida na blizu pokrivajući i sve ostale potrebne korekcije. Leće skrojene po vašoj mjeri. Rad ispred ekrana ne mora biti napor za vaše oči. Leće za korekciju vida: od jednostavnih do vrhunskih rješenja za vaš vid. Kvalitetna dorada na leći je neophodna za dobar vid. Od standardnih do high-tech riješenja. Zaštićeni i sigurni na suncu.

Mobirise

Zeiss dioptrijske leće

Novo iskustvo vida uz Zeiss dioptrijske leće
Kao vodeći svjetski proizvođač precizne optike kombiniramo tehničku stručnost i inovativne ideje u iznimnim vizualnim iskustvima. Pripremite se za rješenja koja su mnogo više od leće!

Mobirise

Hoya dioptrijske leće

Superiorne naočalne leće.
Unatoč raznovrsnosti proizvoda, HOYA-ina strast za naočalnim lećama ostaje pokretačka snaga poslovanja. Nevjerojatna želja za inovacijama doprinijela je revolucionarnim rezultatima.
Na području anti-refleksnih slojeva, HOYA je postigla svjetsku reputaciju. Rezultati sežu u 1963., kada je HOYA uspješno aplicirala anti-refleksni sloj na mineralnu leću.
Zbog činjenice da su iznimno otporne i jake, Hoyine leće su idealne za okvire na bušenje i flaks, dok krajnji korisnik uživa u minimalnoj težini i najvišoj prozirnosti. Dizajn Hoyinih jednojakosnih i progresivnih leća reflektira posljednja dostignuća znanosti i tehnologije.

Mobirise

Rodenstock dioptrijske leće

Svaka leća specijalno je prilagođena vašim očima i vašoj potrebi.
Pouzdan vid zahtjeva naočalne leće koje su individulne poput njihovih korisnika. Rodenstock Impression jedina je individualna leća izvedena prema vašim individualnim parametrima, poput udaljenosti leće od oka, oblika lica, te naravno udobnosti i modela okvira. I sada, Rodenstock još jednom određuje nove standarde sa inovativnom tehnologijom progresivnih leća pod nazivom Impression FreeSign. Tako su sad vaše osobne vidne potrebe sastavni dio novih progresivnih leća kako bi rezultirale boljim vidom na daljinu i blizinu, većom preglednošću u lijevu i desnu stranu. Svakako najbolje

Ukoliko imate pitanje ili Vam je potreban savjet pošaljite upit našim djelatnicima koji će Vam sa zadovoljstvom odgovoriti!