free amp template


Optika Sandra

Besplatna kontrola vida

U Optici Sandra besplatnu kontrolu vida možete obaviti svaki dan na najsuvremenijem auto-refractometeru Topcon. Lječničke konzultacije dostupne su ponedjeljkom i četvrtkom od 13:30 do 15:30 ili u dogovoru s Vama!

Provjera oštrine vida za daljinu i blizinu 

Sa integriranim optotipom za ispitivanje oštrine vida može se jednostavno dobiti rezultat objektivnog mjerenja sa naočalama ili bez njih.

Provjera odsjaja 

KR-800S ima sposobnost mjerenja oštrine vida pod raznim uvjetima kao što su odsjaj i sjene (velika, srednja i mala). Provjera odsjaja učinkovita je za brzu provjeru stanja nakon operacije.

Provjera pomoću optičke rešetke

Simptomi makularne degeneracije vezani za starosnu dob pacijenta mogu biti jednostavno prikazani koristeći optičku rešetku KR-800S. Gledanje u optotip crnih linija složenih u obliku grafikona jedan su od načina provjere imate li određenih problema s vidom u području fovee koristeći Amslerovu rešetku.

Provjera kontrasta 

Provjera osjetljivosti na kontrast može biti odrađena sa KR-800S na svim dostupnim optotipovima za provjeru oštrine vida. Oštrina vida može biti izmjerena po 8 koraka (0%, 2.5%, 5%, 10%, 12.5%, 25%, 50% i 100%) postavki kontrasta. Provjera osjetljivosti na kontrast je vrlo učinkovita funkcija ispitivanja vida, posebno u slučajevima manjka svijetla, magle ili odsjaja. Ovo omogućuje provjeru katarakte, glaukoma i sumnjiva AMD, također i za provjeru stanja prije i nakon operacije.

Mobirise

Ukoliko imate pitanje ili Vam je potreban savjet pošaljite upit našim djelatnicima koji će Vam sa zadovoljstvom odgovoriti!