free web builder


Optika Sandra

Antirefleksni sloj

Antirefleksna zaštita se nanosi na leću za smanjenje stupnja refleksije svjetlosti na površini leće te povećava stupanj transmisije svjetlosti kroz naočalnu leću

Crizal UV leće

Crizal leće eliminiraju 5 neprijatelja vida i čuvaju vaše oči od štetnih UV zraka. Postoji više dostupnih opcija od kojih svaka nudi napredniju izvedbu i superiornu kvalitetu.

CRIZAL PREVENCIA - Dugotrajna zaštita za zdravlje vaših očiju

Najnovija Crizal inovacija čuva vaše zdravlje propuštajući osnovni vidljivi spektar svjetla (uključujući korisno plavo-tirkizno svjetlo) :
- štiti oko od preuranjenog starenja tako što selektivno filtrira i uklanja štetno svjetlo
- reducira izlaganje plavo-ljubičastom svjetlu te na taj način znatno produžuje život stanicama mrežnice oka
- štiti od UV zraka 25 puta više u usporedbi kada nemamo naočale
- predstavlja najbolju UV zaštitu na prozirnim lećama

Pruža optimalni vid i dugotrajnu pozornost. Pretstavlja najpotpuniju zaštitu protiv refleksije, ogrebotina, prljavštine, prašine i kapljica vode te imaju najbolju UV zaštitu!**

Crizal leće pružaju vam najbolju UV zaštitu* u svojoj kategoriji zahvaljujući ekskluzivnom UV filteru. Ovaj filter blokira 100% UVA i UVB zrake te eliminira refleksiju sa stražnje površine leće u oko.

Svi Crizal proizvodi dolaze sa certificiranim E-SPF faktorom (25** za leće za svaki dan i 50+** za Crizal Sun, na lećama za sunce).
E-SPF faktor pokazuje nam razlike u UV zaštiti pojedinih leća. S faktorom E-SPF 25, 25 puta ste bolje zaštićeni u usporedbi kada ne nosite leće**.

*Najbolja UV zaštita mjerena za Crizal UV i Optifog leće u usporedbi s lećama s anti-refleksom u ekvivalentonom materijalu. Mjereno od treće nezavisne strane, SAD 2011.
**U Hrvatskoj, ESPF=25 potvrđen je od strane Instituta Ruđer Bošković!

Za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona. Na svaki ćemo upit sa zadovoljstvom odgovoriti!

Mobirise

Ukoliko imate pitanje ili Vam je potreban savjet pošaljite upit našim djelatnicima koji će Vam sa zadovoljstvom odgovoriti!